BRC 8. szabványkövetelmények
A Brit Kiskereskedelmi Konzorcium (BRC) által létrehozott - saját márkás élelmiszer beszállítókra vonatkozó szabvány 7. verzióját követően 2018 augusztusában a szabvány új verziója (BRC 8) jelent meg. A tanfolyam résztvevői megismerkedhetnek a BRC szabvány követelményeivel és a tanúsítási eljárással. A tanfolyamon a szabvány követelmények ismertetése során külön hangsúlyt fektetünk a módosításokra és gyakorlatokon keresztül adunk támpontokat a szabvány követelmények helyes gyakorlati alkalmazásához.
Tanfolyam tematikája:
• A BRC háttere, története, előnyei
• Az értékelés módszertana, nem-megfelelőségek típusai
• A BRC szabvány felépítése:
- Felső vezetés elkötelezettsége • Az értékelés módszertana, nem-megfelelőségek típusai
• A BRC szabvány felépítése:
- Élelmiszerbiztonsági (HACCP) és minőségirányítási rendszer
- Üzemi környezetre vonatkozó előírások
- Termék előállítás szabályozás
- Folyamatok szabályozása
- Személyzet
- Higiéniai zónák (új)- Termékek kereskedelme (új)
• A tanúsítás folyamata
• Gyakorlat: esettanulmány kidolgozás kiscsoportban
• Gyakorlat: esettanulmány kidolgozás kiscsoportban
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján