Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.
Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.
Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.
Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!
Tanfolyam neve |
Időtartama
|
Dátumok
|
Tanfolyam a McDonald's SQMS v5.2 változásokról és új követelményekről
|
1 nap |
2024.04.22
|
(ÚJ) Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcsolatos GMP követelményekről
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Jó Gyártási Gyakorlat az élelmiszeriparban
|
1 nap |
2024.01.15
|
Belső auditálás alapjainak áttekintése
|
1 nap |
2024.01.22
2024.03.27
2024.06.04 |
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
|
4 óra |
2024.02.28
2024.04.24
|
Érzékszervi bírálói alaptanfolyam
|
1 nap |
2024.05.15
|
IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények
|
1 nap |
2024.01.25
2024.04.15
|
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei
|
1 nap |
2024.03.05
2024.05.28
|
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2024.01.24
2024.05.23
|
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis)
|
1 nap |
2024.02.28
2024.04.05
|
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése
|
1 nap |
2024.03.21
2024.05.09
|
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára
|
1 nap |
2024.02.05
2024.05.07
|
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat?
|
1 nap |
2024.03.07
2024.05.16
|
Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint
|
1 nap |
2024.02.14
2024.05.14
|
Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben
|
1 nap |
2024.03.12
|
HACCP rendszer alapelvei
|
2 nap |
2024.02.21-22
2024.04.16-17
2024.06.05-06 |
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban
|
2 nap |
2024.03.19-20
|
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2024.03.06
2024.05.15
|
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei
|
2.5 nap (20 óra) |
2024.04.10-12.
|
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
|
1 nap |
2024.03.13
2024.06.10
|
Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája
|
1 nap |
egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással
|
Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei
|
1 nap |
2024.04.09
|
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
BRCGS Food 9. szabványváltás
|
1 nap |
2024.02.12
2024.04.03
|
BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam
|
1 nap |
2024.03.11
|
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése
|
5 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
HACCP rendszerek nem team tagoknak
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)
|
2 nap |
2024.05.29-30
|
Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam
|
1-2 nap |
Egyéni igény, külön ajánlat szerint
|
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Hőkezelési technológiák és validálásuk
|
1 nap |
2024.04.23
|
Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés
a tanfolyamokra.