Aktuális
Aktuális
Hírek
Események
Élelmiszerjogi rendezvények
Önellenőrzési rendezvény
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Tagdíj rendszer
Élelmiszer-biztonság
»Élelmiszer-biztonsági rendszerek
»HACCP, TACCP élelmiszer-védelem
»Jó higiéniai gyakorlat
»Amerikai piacra történő szállítás
»Élelmiszer-biztonsági validálás
»AOECS gluténmentes audit
Szakmai problémák megoldása
»Mikrobiológiai problémák
»Listeria Megelőzési Rendszer
»Listeria audit
»Termék minőségi probléma megoldása
»Technológiai problémamegoldás
»Idegenanyag szennyeződés feltárása
Hatékonyság, költségcsökkentés
»Veszteségforrások elemzése
»Élelmiszerlánc menedzsment
»A tevékenységek optimalizálása
»Fenntarthatóság
»Modernizáció
Termékminőség és innováció
»Fogyasztói vizsgálatok
»Érzékszervi vizsgálatok
»Táplálkozás és egészség
»Minőség-megőrzési idő
»Termékfejlesztés
Élelmiszerjog
»Élelmiszer jogi információ
»Jelölés ellenőrzés
»Tápérték számítás
»Szakmai vélemény, kivizsgálás
Tanfolyamok
Tanfolyamok
Összes tanfolyamunk
»Élelmiszerbiztonság
»Mikrobiológia
»Szabványok
»Termékminőség és innováció
ȃlelmiszerjog
»Technológia és hatékonyság
»Élelmezésvezetőknek
Rólunk mondták
Európai hálózatok
Projekt kidolgozás
EIT FOOD PLATFORM
» Az EIT FOOD HUB szerepe
» AZ EIT FOOD HUB tevékenysége
EIT FOOD PARTNERSÉG
NKFIH-EIT-KIC TÁMOGATÁS
Élelmiszer Technológiai Platform
K+F projektek
K+F projektek
CONSERWA projekt
Food Solutions - ZeroWaste Design
SMAF – Smart Agriculture Farming
EU4Advice
ENOUGH
KSM Vision
ReWeeMap
FitoWise projekt
D4PACK
Lezárult pályazatok
Tudástár
Tudástár
Technológiai transzfer
GHP útmutatók
GMP
HACCP
Tápértékjelölés, adatbázisok
Rólunk
Rólunk
Elérhetőségünk
Munkatársaink
Kapcsolatrendszerünk
Média
Gender Equality Plan
in English
English content
»
Kezdőlap
»
Céginformáció
Képek, videók
Média, Képek, Videók
Előkészítő helység élelmiszerminták érzékszervi vizsgálatára
Előkészítő helység élelmiszerminták érzékszervi vizsgálatára
Érzékszervi labor
Érzékszervi labor
Nagyfelbontású video lejátszása