Campden BRI logo
.SmartGeoFish: a magyar akvakultúra szolgálatábanA SmartGeoFish projekt célja egy innovatív szolgáltatás-csomag kidolgozása a magyar akvakultúra szektor szereplői számára.


A SmartGeoFish szolgáltatások fókuszában a technológiai koncepció kidolgozás és demonstráció, illetve a kapcsolati háló bővítése áll.


Célunk a szektor erőforrás hatékonyságát és átláthatóságát javítani IoT eszközök alkalmazásával.


A SZOLGÁLTATÁS KIEMELT CÉLJAI:


A demonstráció helyszíne a Geofish Kft (http://www.geofish.hu/), szentesi telephelye lesz. A Geofish Kft célja kiváló minőségű magyar afrikai harcsát tenyésztése és feldolgozása intenzív termelés megvalósítása mellett, recirkulációs rendszerben, kertészetből származó elsődlegesen hasznosított termálvíz felhasználásával.


A Seacon Europe (https://www.seacon.hu/), mint technológiai szolgáltatóként üzembe helyezi az élelmiszerbiztonsági megoldást és kialakítja az új méréseken alapuló megfigyelő és szabályozó rendszert.


A Campden BRI Magyarország, mint Digitális Innovációs Hub, feladata a szolgáltatások üzleti modelljének kidolgozása, valamint az értékesítési lánc releváns szereplői számára kapcsolatépítési lehetőség biztosítása. Ezzel elősegítve a kidolgozott szolgáltatások jövőbeli sikerét.


A SmartGeoFish bemutatása a Zöld és Digitális átállás a gyártásban című rendezvényen 2022. április 8-án. Az előadás letölthető innen.


A projekt időtartalma: 2022.január 1. - 2022. szeptember 30.


A SmartGeoFish (projekt ID: 12) a SERVICE the SmartAgriHubs Community Network (Grant Agreement No. 818182) c. kiírás keretében elnyert projekt


A SmartAgriHub weboldala: https://www.smartagrihubs.eu/


További információért: