Campden BRI logo
Szolgáltatások

Élelmiszerlánc menedzsment


Az élelmiszerlánc menedzsment az értékesítési csatornák által vezérelt globalizálódott élelmiszeripar számára a leghatékonyabb eszköz a költségek csökkentésére és a termék minőségének növelésére.


A vállalkozások költséghatékony működésére napjainkban az egyik legnagyobb hatást az élelmiszerlánc szereplőinek együttműködése gyakorolja. A vállalati működés hatékonyságának legeredményesebb eszköze a globalizált élelmiszeriparban az egymást kiegészítő kompetenciák együttműködésének generálása, azaz az élelmiszerlánc mentén a partnerekkel, az egymást kiegészítő erőforrások, képességek és szakértelem kiaknázása a kölcsönös előnyök, közös érdekek mentén.


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. teljes körű tanácsadói szolgáltatást nyújt a vállalkozások számára, a legfontosabb élelmiszer láncainak azonosításaiban és azok hatékonyságának értékelésében.
A költségek csökkentését és a termékek minőségének növekedését szem előtt tartva termék(ek)re és/vagy vállalkozás(ok)ra vonatkozó cselekvési tervet dolgozunk ki.


TANÁCSADÁS INNOVATÍV ÉRTÉKESÍTÉSI STRATÉGIÁK KIDOLGOZÁSÁHOZ ÉS AZ ÉLELMISZERLÁNC MENEDZSMENT FEJLESZTÉSÉHEZ


Kinek hasznos?

Miért foglalkozzunk vele?

Hogyan?


További információ a szolgáltatással kapcsolatban:

Berczeli Attila/td> Tel: +36 1 433 1470 E-mail: attila.berczeli@campdenbri.co.uk