Hírek
Hírek
Szolgáltatások
Szolgáltatások
Tagdíj rendszer
Élelmiszer-biztonság
»Élelmiszer-biztonsági rendszerek
»HACCP, TACCP élelmiszer-védelem
»Jó higiéniai gyakorlat
»Önellenőrzési terv (Digitalizált)
»Amerikai piacra történő szállítás
»Élelmiszer-biztonsági validálás
»AOECS gluténmentes audit
Szakmai problémák megoldása
»Mikrobiológiai problémák
»Listeria Megelőzési Rendszer
»Listeria audit
»Termék minőségi probléma megoldása
»Technológiai problémamegoldás
»Idegenanyag szennyeződés feltárása
Hatékonyság, költségcsökkentés
»Veszteségforrások elemzése
»Élelmiszerlánc menedzsment
»A tevékenységek optimalizálása
»Fenntarthatóság
»Modernizáció
Termékminőség és innováció
»Színmérés Digieye rendszerrel
»Fogyasztói vizsgálatok
»Érzékszervi vizsgálatok
»Táplálkozás és egészség
»Minőség-megőrzési idő
»Termékfejlesztés
Élelmiszerjog
»Élelmiszer jogi információ
»Jelölés ellenőrzés
»Tápérték számítás
»Szakmai vélemény, kivizsgálás
AKADÉMIA
AKADÉMIA
Tanfolyamok
»Általános információk
»Összes tanfolyamunk
»»Élelmiszerbiztonság-HACCP
»»Élelmiszertechnológia
»»Érzékszervi tanfolyamok
»»Jelölés, jogszabályok
»»Mikrobiológia és higiénia
»»Szabványok
»Rólunk mondták
Élelmiszerjogi rendezvények
Webináriumok
»Eltérő higiéniai kockázatú övezetek
Európai hálózatok
Projekt kidolgozás
EIT FOOD PLATFORM
» Az EIT FOOD HUB szerepe
» AZ EIT FOOD HUB tevékenysége
EIT FOOD PARTNERSÉG
NKFIH-EIT-KIC TÁMOGATÁS
Élelmiszer Technológiai Platform
K+F projektek
K+F projektek
AGRIFOODSKILLS
CONSERWA projekt
Food Solutions-Sip by sip
Food Solutions-Circular Young
SMAF – Smart Agriculture Farming
EU4Advice
ENOUGH
KSM Vision
ReWeeMap
FitoWise projekt
D4PACK
Lezárult pályazatok
Tudástár
Tudástár
Technológiai transzfer
GHP útmutatók
GMP
HACCP
Tápértékjelölés, adatbázisok
Rólunk
Rólunk
Elérhetőségünk
Munkatársaink
Kapcsolatrendszerünk
Média
Gender Equality Plan
in English
English content
»
Kezdőlap
»
Tudástár
Kiadványok
Kiadványok: GMP