EIT FOOD SOLUTIONS PROGRAM 2023
Reinvent Specialties
Reinvent local food specialties for a circular economy
Egyetemi diák csapatok jelentkezését várjuk az EIT Food Solutions Programra 2021 és 2022 után 2023-ban is!
2023-ban új kihívás elé állítjuk a csapatokat.
Az idei program témaköre a hagyományok újragondolására, a helyi élelmiszerspecialitások fenntarthatóbb módon történő előállítására összpontosít.
„Rethinking traditions: How do we produce local food specialities with side stream(s)?
Food with a story: How do we produce local food specialities in a more sustainable way?”
Food with a story: How do we produce local food specialities in a more sustainable way?”
A résztvevő csapatok (BSc, MSc) 2023 márciusa és novembere között dolgozhatnak a termékkoncepciójuk és az üzleti tervük kidolgozásán a programban résztvevő ipari partnerek és szakértők támogatásával.
A magyarországi csapatokat a Campden BRI Magyarország mentorálja a verseny teljes ideje alatt.
A végső termékkoncepciókat és üzleti terveket nemzetközi zsűri fogja értékelni a 2023 novemberben megrendezésre kerülő Záró Konferencián.
Hogy miért érdemes jelentkeznetek?
Remek alkalom baráti- és nemzetközi kapcsolatok építésére.
Tovább erősíthetitek tudásotokat a termékfejlesztés, az új termék piacra bevezetésének területén.
Folyamatos mentorálás a programban résztvevő ipari és szakértő partnerek által.
A program után az EIT Food Hub-on keresztül további támogatásokra lehet pályázni az ötlet piaci bevezetésére.
A program hivatalos nyelve az angol. Az évközi meeting-ek online kerülnek megrendezésre.
A csapatok jelentkezését 2023. február 28-ig várjuk az alábbi e-mail címre: Varsányi Kinga (kinga.varsanyi@campdenbri.co.uk)
Részletes információk a csatolt leírásban: innen letölthető
Information in English: available HERE
Kapcsolódó szolgáltatásaink
További információért: