Campden BRI logo
.
EITFOOD

EIT FOOD SOLUTIONS PROGRAM 2023

Reinvent Specialties

Reinvent local food specialties for a circular economy



Egyetemi diák csapatok jelentkezését várjuk az EIT Food Solutions Programra 2021 és 2022 után 2023-ban is!


2023-ban új kihívás elé állítjuk a csapatokat.


Az idei program témaköre a hagyományok újragondolására, a helyi élelmiszerspecialitások fenntarthatóbb módon történő előállítására összpontosít.


„Rethinking traditions: How do we produce local food specialities with side stream(s)?
Food with a story: How do we produce local food specialities in a more sustainable way?


Alkossatok 3-4-5 fős csapatokat, jelentkezzetek és legyetek örökre szóló élményekkel gazdagabbak!


A résztvevő csapatok (BSc, MSc) 2023 márciusa és novembere között dolgozhatnak a termékkoncepciójuk és az üzleti tervük kidolgozásán a programban résztvevő ipari partnerek és szakértők támogatásával.

A magyarországi csapatokat a Campden BRI Magyarország mentorálja a verseny teljes ideje alatt.

A végső termékkoncepciókat és üzleti terveket nemzetközi zsűri fogja értékelni a 2023 novemberben megrendezésre kerülő Záró Konferencián.


Természetesen, ha zsűri van, akkor díjazás is van!


EITFOOD


Hogy miért érdemes jelentkeznetek?



A program hivatalos nyelve az angol. Az évközi meeting-ek online kerülnek megrendezésre.


A csapatok jelentkezését 2023. február 28-ig várjuk az alábbi e-mail címre: Varsányi Kinga (kinga.varsanyi@campdenbri.co.uk)


EITFOOD

Részletes információk a csatolt leírásban: innen letölthető


Information in English: available HERE



Kapcsolódó szolgáltatásaink


További információért: