Campden BRI logo

kiadvanyok

Adatbázisok és a kiadványok


A versenyképesség megtartásához naprakész tudásra és pontos, az élelmiszer előállítás teljes folyamatát lefedő információkra van szükség. Folyamatosan frissülő adatbázisokkal és a gyakorlatban adaptálható ismereteket tartalmazó kiadványokkal segítjük a vállalkozásokat. Szakmai kiadványokat, útmutatókat, kutatási eredményeket kínálunk az élelmiszeripar minden szakágazata számára.


A biztonságos élelmiszer előállítást alapját jelentő, a vállalkozások igényeire adaptálható jó higiéniai és gyártási gyakorlati útmutatókkal rendelkezünk. Számtalan technológiai folyamathoz kínálunk módszertani leírásokat technológiai segítségnyújtással egybekötve. A hatékonyság növelésének elősegítése érdekében energia- és erőforrás megtakarítás jó gyakorlataival segítjük a kkv-k sikeres működését.


Nemzetközi kutatási és fejlesztési eredmények magyar nyelvű változatait kínáljuk az élelmiszerlánc szereplői számára, hogy a minél szélesebb körben elérhetővé váljanak a gyakorlatban adaptálható, korszerű tudást és ismereteket tartalmazó jó gyakorlatok és útmutatók.