Campden BRI logo

Tanfolyamok

Tanfolyamok


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. hosszú évek óta igyekszik az élelmiszer-feldolgozás és forgalmazás területén dolgozó valamennyi szakember számára olyan szolgáltatás nyújtani, melyeket hasznosítani tudnak célkitűzéseik elérésében, munkájuk során.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bármely tanfolyamunkat vevői igény esetén egyedi igények szerint is megtartjuk közösen egyeztetett időpontban, egyedi árajánlattal, a résztvevők száma és a tanfolyam terjedelme függvényében.


Rövid tudnivaló a tanfolyamainkról


Élelmiszeriparban tevékenykedő szakemberek tanfolyamairól


Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/005152

Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-72044/2014

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben szereplő tanfolyamaink képzési programja előzetes egyeztetés alapján az ügyfélfogadási időben megtekinthető az intézetünkben

Amennyiben egy vállalattól két vagy három fő jelentkezik ugyanarra a tanfolyamra, akkor a tanfolyam részvételi díjából 10%, ha négy vagy több fő jelentkezik, úgy 20% kedvezményt biztosítunk. Az érzékszervi alaptanfolyam esetén csak akkor tudunk kedvezményt biztosítani, ha egy cégtől 8 fő jelentkezik ugyanarra a tanfolyami alkalomra, ez esetben a kedvezmény mértéke 20%


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Tanfolyamok ismertetőjének, részleteinek megtekintése az ÉLELMISZER-FELDOLGOZÁSBAN tevékenykedők részére


Élelmezésvezetők részére tervezett tanfolyamainkról


Tanfolyamaink közé olyan speciális oktatásokat építettünk be, melyek az élelmiszer-forgalmazás, vendéglátás, élelmezés területén dolgozó szakembereknek szólnak.

Tanfolyamainkhoz kedvezményeket is biztosítunk, ezekről az aktuális tanfolyamoknál tájékozódhat.A tanfolyamok kezdési időpontjáról minden résztvevőt tájékoztatunk.


Tanfolyamok ismertetőjének, részleteinek megtekintése az ÉLELMISZER-FORGALMAZÁSBAN tevékenykedők részére

További információ:

Baár Csaba Tel: +36 1 433 1482 E-mail: tanfolyam@campdenbri.co.uk
Sándor Andrea Tel: +36 1 433 1470 E-mail: andrea.sandor@campdenbri.co.uk