Campden BRI logo
Szolgáltatások

Táplákozás és egészség


Segítünk Önnek, hogy az Ön termékei is illeszkedjenek az egészséges étrendhez

A fogyasztói felmérések azt mutatják, hogy az élelmiszerbiztonság mellett az élelmiszerekkel kapcsolatos legfontosabb elvárás, hogy az beilleszthető legyen az egészséges, kiegyensúlyozott étrendbe.


A fogyasztói egészség védelme érdekében az élelmiszerek tápanyag összetételére, és az összetétellel kapcsolatos kommunikációra (egészséggel kapcsolatos állítások) vonatkozóan nemzetközi és nemzeti szabályrendszerek vannak érvényben. Szakértőink naprakész információval rendelkeznek a hatályos jogszabályi feltételekről (WHO, EU, Magyar Élelmiszerkönyv), közreműködnek a szabályrendszerek kialakításában.


A fogyasztói társadalom számára egyre nagyobb kihívást jelentenek az egyes allergiát és intoleranciát okozó élelmiszerek és élelmiszer összetevők. Az allergének kezelésére vonatkozóan a legmodernebb technológiákra épülő megoldási javaslatokat kínálunk. A glutén és laktóz mentes élelmiszerek előállításával és forgalmazásával kapcsolatosan komplex tanácsadással szolgálunk.


Az egészséges étrendbe illeszthető termékek fejlesztése olyan összetett feladat, amelyhez a termék ötlettől a termék piaci bevezetéséig széleskörű ismeretekre van szükség az élelmiszerlánc minden területén.


Nemzetközi gyakorlati ismereteken és tapasztalatokon alapuló tudásbázis áll rendelkezésünkre, amely alkalmassá tesz minket arra, hogy a termékeit alkalmassá tegyük a fogyasztói és jogalkotói elvárásoknak az alábbi területeken:


Szolgáltatásaink:

Patway2017-útmutató

E munkákat segíti „Az egészségre vonatkozó állításokat tartalmazó élelmiszerek fejlesztése” című útmutatónk angol és magyar nyelven, amelynek célja meghatározni azon lépéseket a termékfejlesztési folyamatban, amelyeket eltérő kell kezelni a klasszikus termékfejlesztési folyamathoz képest. Emelett az útmutató gyakorlati szemléletű példákkal segíti a vállalatok érintett munkatársait.
További információ a szolgáltatással kapcsolatban:

dr. Hegyi Adrienn, marketing vezető Tel: +36 1 433 1484 E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk