Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.
Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.
Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.
Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!
Tanfolyam neve |
Időtartama
|
Dátumok
|
Workshop a McDonald's SQMS v5.2 változásokról és új követelményekről
|
1 nap |
2024.09.25
|
(ÚJ) Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcsolatos Jó Gyártási Gyakorlatról
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
BRCGS Food 9. szabványváltás
|
1 nap |
2024.11.08
|
BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 7. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények
|
2 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Az IFS Logisztika 3. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Érzékszervi bírálói alaptanfolyam
|
1 nap |
2024.09.10
|
Jó Gyártási Gyakorlat az élelmiszeriparban
|
1 nap |
2024.09.03
|
Belső auditálás alapjainak áttekintése
|
1 nap |
2024.09.24
2024.10.29
2024.12.12 |
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban
|
2 nap |
2024.09.04-05.
|
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
|
4 óra |
2024.09.12
2024.10.28
|
A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése (root cause analysis)
|
1 nap |
2024.09.17
2024.12.03
|
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei
|
1 nap |
2024.09.13
2024.10.30
|
Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRCGS és IFS szabvány követelményeknek megfelelően?
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei (2,5 nap)
|
2.5 nap (20 óra) |
2024.11.18-20.
|
Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2024.09.26
2024.11.19
|
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata
|
1 nap |
2024.09.30
2024.12.16
|
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése
|
1 nap |
2024.09.20
2024.11.04
|
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára
|
1 nap |
2024.10.01
|
Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint
|
1 nap |
2024.11.12
|
Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben
|
1 nap |
2024.10.02
|
Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat?
|
1 nap |
2024.10.03
2024.12.04
|
Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
|
1 nap |
2024.10.17
|
HACCP rendszerek nem team tagoknak
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
HACCP rendszer alapelvei
|
2 nap |
2024.09.18- 19
2024.10.15-16
2024.11.26-27 |
HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)
|
2 nap |
2024.11.05-06
|
HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése
|
5 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam
|
1 nap |
2024.09.02
2024.11.11
|
Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája
|
1 nap |
egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással
|
Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam
|
1-2 nap |
Egyéni igény, külön ajánlat szerint
|
Hőkezelési technológiák és validálásuk
|
1 nap |
2024.12.17
|
Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
|
Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére
|
1 nap |
egyéni igény szerint külön árajánlat
|
Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés
a tanfolyamokra.