Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat alapvetően személyes részvétellel tervezzük megtartani (telephelyünkön vagy kihelyezett formában). Élő online felületen felületen csak különleges esetben tartunk tanfolyamot (amennyiben egy vállalat kizárólag így kéri), s erről előzetesen külön egyeztetés során megállapodtunk.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Parkolási lehetőségekhez: klikkeljen ide

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
(ÚJ) Tanfolyam a McDonald's SQMS v5.1 változásokról és új követelményekről 1 nap várhatóan
2024. február

(ÚJ) Jó Gyártási Gyakorlat az élelmiszeriparban 1 nap 2023.09.01

(ÚJ) IFS Food v8 – szabványváltás, új követelmények 1 nap 2023.11.03
2023.12.04
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2023.10.02
2023.12.11
A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2023.11.27

A nem megfelelőségek és hibák kiváltó okainak elemzése az élelmiszeriparban (root cause analysis) 1 nap 2023.09.11
2023.11.21
A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2023.09.18
2023.12.08
A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2023.12.07

Átláthatóság (transzparencia) az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2023.09.12
2023.12.12
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei 2.5 nap
(20 óra)
2023.09.11-2023.09.13

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2023.10.10
2023.12.15
Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 1 nap egyéni igény szerint 1 nap - egyedi problémamegoldással

Az IFS Logisztika 2. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Az ISO 22000:2018 szabvány követelményei 1 nap 2023.12.19

Az ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2023.09.14
2023.10.10
2023.11.14
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2023.09.06-09.07

BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 6. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

BRCGS Food 9. szabványváltás 1 nap 2023.10.16

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2023.10.27
2023.12.01
Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben 1 nap 2023.09.19

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2023.09.15
2023.11.22
Fenyegetettség értékelés, Hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2023.11.13

HACCP rendszer alapelvei 2 nap 2023.12.05-12.06

HACCP rendszerek és a minőségbiztosítási rendszerek üzemeltetése 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP tanfolyam HALADÓ- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása) 2 nap 2023.11.30 – 12.01

Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam 1-2 nap Egyéni igény, külön ajánlat szerint

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRC és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2023.11.23

IFS Food v7 - követelmények és megjelenésük a belső auditokban 1 nap egyéni igény szerint,
2023.07.31-ig

Költségcsökkentési módszerek az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál – haladó szint 1 nap 2023.11.15
2023.12.14
Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2023.11.06
2023.12.13
Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP rendszer éves felülvizsgálata Élelmezésvezetők részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Tanfolyam Élelmezés vezetők részére, hogyan kell a beszállítókat kiválasztani, értékelni, leellenőrizni 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Kezdő HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat

Haladó HACCP tanfolyam vendéglátó ipari és közétkeztetési szakemberek részére 2 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Érzékszervi tanfolyam vezető és döntéshozó dolgozók részére 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


További információ:

Baár Csaba Tel: +36 1 433 1482 E-mail: tanfolyam@campdenbri.co.uk