Campden BRI logo

Tanfolyamok

Összes tanfolyamunk

Kedves Partnerünk!


A Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. továbbra is törekszik színvonalas, szakmailag hasznos oktatásokat kínálni, tanfolyamainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minden igényt kielégíthessünk ezen a területen.


A lenti listában szereplő tanfolyamainkat egyéni igény szerint külön árajánlat alapján is meg tudjuk tartani cégeknek.


A tanfolyamokat alapvetően személyes részvétellel tervezzük megtartani (telephelyünkön vagy kihelyezett formában). Élő online felületen felületen csak különleges esetben tartunk tanfolyamot (amennyiben egy vállalat kizárólag így kéri), s erről előzetesen külön egyeztetés során megállapodtunk.


Tanfolyamainkra jelentkezni a tanfolyamok adatlapján belül megtalálható elektronikus jelentkezési lap segítségével lehet. A jelentkezési határidő a tanfolyamot megelőző ötödik munkanap. Ha egy cégtől több munkatárs jelentkezik ugyanarra az oktatásra, akkor minden munkatársnak külön elektronikus jelentkezési lapot kell kitölteni, lehetőleg egymás után minél hamarabb a kedvezmények érvényesítése miatt.


Tanfolyamaink többségéhez írásbeli vizsgalehetőséget kínálunk.


Kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkat, mert előre nem látható okok miatt történhetnek változások az időpontokban, melyről minden esetben tájékoztatjuk Önöket.


Minden tanfolyamot a kitűzött napon 10 órai kezdettel tartjuk, kivételes esetben az ettől eltérő időpontokról minden résztvevőt tájékoztatunk!


Parkolási lehetőségekhez: klikkeljen ide

Meghirdetett tanfolyamaink

Tanfolyam neve Időtartama Dátumok
A környezeti mintavételezés fontossága és helyes gyakorlata 1 nap 2025.10.01

A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése 1 nap 2025.09.25

A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata 1 nap 2025.10.28

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája 4 óra 2025.08.26
2025.10.29
Az allergének kezelésének gyakorlati módszerei 1 nap 2025.08.19
2025.12.04
Az Egyesült Államok piacaira történő élelmiszer beszállítás/exportálás feltételei, követelményei (2,5 nap) MEGÚJULT KÉPZÉSI ANYAGGAL 2.5 nap
(20 óra)
2025.10.07-09

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során 1 nap 2025.09.12

Az élelmiszeripari üzemek tervezésének, kialakításának, működtetésének higiéniája 1 nap egyéni igény szerint
1 nap - egyedi problémamegoldással

Az IFS Logisztika 3. szabvány ismertetése, gyakorlati bevezetése 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Belső auditálás alapjainak áttekintése 1 nap 2025.08.07
2025.10.30
Belső auditálás végrehajtása az élelmiszeriparban 2 nap 2025.11.19-20

BRCGS Food 9. szabvány követelményei 1 nap 2025.09.22

BRCGS Packaging Materials: Csomagolóanyagok globális szabvány 7. verzió követelményei és a szabvány szerinti tanúsítás 1 nap 2025.09.15

Csomagolóanyag beszállítók auditálása BRCGS Packaging / IFS PACsecure szabvány követelmények figyelembevételével 1 nap 2025.11.06

Csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági és minőségi kérdései, a védőgázas csomagolás élelmiszeripari alkalmazási lehetőségei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Élelmiszerjelölés - Hogyan alkalmazzuk gyakorlatban a jogszabályokat? 1 nap 2025.09.24
2025.11.13
Élesztők és penészek előfordulása és szabályozása az élelmiszeripari üzemekben 1 nap 2025.11.26

Eltérő higiéniai kockázatú övezetek kialakítása és működtetése 1 nap 2025.09.30

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam 1 nap 2025.09.23
2025.12.09
Fenyegetettség értékelés, hamisítás - TACCP tanfolyam 1 nap 2025.10.06

FSSC 22000 / ISO 22000 szabvány követelményei 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP alaptanfolyam (LEVEL 2) 2 nap 2025.09.16-17.
2025.11.04-05.
HACCP haladó tanfolyam (LEVEL 4) 5 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

HACCP középhaladó tanfolyam (LEVEL 3) 2 nap 2025.10.14-15.

HACCP rendszerek nem team tagoknak 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hogyan végezzünk beszállítói auditokat a BRCGS és IFS szabvány követelményeknek megfelelően? 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Hőkezelési technológiák és validálásuk 1 nap 2025.11.18

IFS Food v8 – szabvány követelményei 1 nap 2025.10.31

ISO 9001: 2015 szabvány követelményei 1 nap 2025.10.16

Konzultáció a McDonald's SQMS v5.2 változásokról és új követelményekről 1 nap 2025.12.12

Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcsolatos Jó Gyártási Gyakorlatról 1 nap egyéni igény szerint külön árajánlat alapján

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál (Haladó szint) 1 nap 2025.11.12

Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára 1 nap 2025.08.05

„Root cause” - kiváltó ok elemzés és helyesbítő intézkedések 1 nap 2025.10.21
2025.12.16
Személyre szabott haladó érzékszervi tanfolyam 1-2 nap Egyéni igény, külön ajánlat szerint

Termék- és technológiafejlesztés az élelmiszeriparban 1 nap 2025.11.25


Egyedi tanfolyamaink

Lehetőség van arra, hogy bármelyik meghirdetett tanfolyamunkat az Önök igényeihez szabjuk, vagy egyedi tanfolyamot dolgozzunk ki kérésüknek megfelelően. Jelentkezés a tanfolyamokra.


További információ:

Cser Judith Tel: +36 1 433 1477 E-mail: tanfolyam@campdenbri.co.uk