Tápértékjelölés, Tápérték adatbázisok
Campden BRI Magyarország szerkesztésében
A Földművelésügyi Minisztérium Élelmiszer-feldolgozási Főosztály, NÉBIH, OGYÉI, NAK, Campden BRI Magyarország, Magyar Hűtő- és Konzervipari Szövetség elindított egy kezdeményezést, amelynek keretében összeállításra kerültek adatbázisok:
- gyorsfagyasztott termékek, illetve
- konzerv termékek alapanyagaira vonatkozóan.
További információk:
- Adatbázisok a gyorsfagyasztott termékek, illetve a konzerv termékek alapanyagira
http://elelmiszerlanc.kormany.hu/index
http://elelmiszerlanc.kormany.hu/tapertekjelolesrol-tapertek-adatbazis-ajanlasok
- Általános összefoglaló az élelmiszerek tápértékjelöléséről-
http://elelmiszerlanc.kormany.hu/index
http://elelmiszerlanc.kormany.hu/tapertekjelolesrol-tapertek-adatbazis-ajanlasok
Célunk, hogy az adatbázisokat évente, vagy a beérkező adatok függvényében frissítsük!
Kérjük, hogy amennyiben rendelkezik akkreditált laboratóriumi mérési, vizsgálati eredményekkel az alkalmazott vizsgálati módszerekkel együtt jutassa el az adatbázis szerkesztését végző, Campden BRI Magyarország részére!
Természetesen adataikat csak a központi adatbázisban használjuk fel anonim módon, azokat bizalmasan kezeljük.
Igény szerint bizalmas információkezelési nyilatkozatot küldünk.
További információ a szolgáltatással kapcsolatban:
dr. Hegyi Adrienn | Tel: +36 1 433 1484 | E-mail: a.hegyi@campdenkht.com |
Varsányi Kinga | Tel: +36 1 433 1477 | E-mail: k.varsanyi@campdenkht.com |