Campden BRI logo

Szolgáltatások

Egyedi, vállalatra szabott, gyakorlati megoldások, szolgáltatásaink


Campden BRI Magyarország, az élelmiszerlánc specialista több évtizedes élelmiszeripari tapasztalatával, nemzetközi kutatás-fejlesztésben szerzett gyakorlatával, innovatív szolgáltatáscsomagjával áll PARTNEREI rendelkezésére, azok EGYEDI IGÉNYEINEK figyelembevételével.


A magyar szervezet célja partnerei, elsősorban a hazai vállalkozások számára gyors, egyedi, gyakorlati és versenyképes tudás biztosítása a hatékonyságjavítás és a költségcsökkentés, a technológia- és a termékfejlesztés, az érzékszervi- és a fogyasztói vizsgálatok, az élelmiszerbiztonság, az élelmiszerjog, az ellátási lánc-menedzsment, az oktatás, a kutatás-fejlesztés és szaktanácsadás területén.

Célunk partnereink számára a minőség és a hatékonyság, az élelmiszerbiztonság és a fenntarthatóság javítása problémamegoldással, kutatás-fejlesztési eredmények alkalmazásával, felülvizsgálattal és képzéssel - korszerű technológiai ismeretek és ipari gyakorlat alapján.


Szolgáltatásaink:


Munkatársaink között egyaránt megtalálhatók a több évtizedes üzemi gyakorlattal rendelkező középkorú, valamint a korszerű kutatási ismeretekkel rendelkező fiatalabb szakemberek.