Campden BRI logo

Szolgáltatások

Érzékszervi vizsgálatok


Részletes Érzékszervi vizsgálatok


Miért válassza a Campden BRi Magyarország Nonprofit Kft. az érzékszervi és fogyasztói szolgáltatásainak elvégzéséhez?


Az ESN (European Sensory Network - Nemzetközi Érzékszervi Hálózat) tagjaként, nemzetközi háttérrel rendelkezve, jól felszerelt érzékszervi / fogyasztói laboratóriummal, képzett bírálói panelekkel, nemzetközileg elfogadott módszerek segítségével szolgáltatunk az Önök számára megbízható és pontos eredményeket.


Cégünk filozófiája, hogy Partnerei számára gyakorlatban jól használható, megbízható és pontos megoldásokat kínáljon a Megrendelői igényeknek megfelelően, határidőre.Érzékszervi laboratóriumunk megfelel a hazai és nemzetközi előírásoknak.Az intézet laboratóriuma az érzékszervi vizsgálatok szinte valamennyi típusának elvégzésre alkalmas. Alkalmazott módszereit folyamatosan bővíti a legújabb kutatási eredmények szerint, a vevői igények figyelembevételével. A módszerek alkalmazása során különös hangsúlyt helyez a termékek minőségének folyamatos nyomon követésére, a felmerült termékhibák azonosítására. Ehhez új, az eddiginél hatékonyabb módszereket alkalmaz.


Célunk többek között Partnereinket új, az ipar számára könnyen kezelhető érzékszervi módszerekkel megismertetni, amelyek segítségével könnyen és gyorsan nyomon követhető a termékek minősége, versenytárs termékkel való összehasonlítása, és egyben termékspecifikusabb bírálatokra is lehetőség nyílik.


Referencia


Érzékszervi vizsgálatokkal közel harminc éve foglalkozik, a Campden neve alatt pedig 1998 óta. Érzékszervi vizsgálatokat közel több mint 150 cégnek végez folyamatos jelleggel.


Munkáját segíti anyavállalatának, Campden BRI, UK érzékszervi és piackutatási osztálya, amely a világ egyik legjobban felszerelt, leghíresebb érzékszervi laboratóriumát működteti.


Az érzékszervi bírálói képzést elsőként kezdete meg Magyarországon, mára közel 50 cég képviselője visszatérő jelleggel vesz részt ilyen képzésben.


Laboratóriumról, vizsgálati körülmények (képes kalauz és video letöltés alatt megnézhető)


Érzékszervi szolgáltatásaink MEGBÍZHATÓSÁGÁT az alábbi szempontok garantálják:Érzékszervi szolgáltatásainkTanfolyamokRészletek a "Tanfolyamok" címszó alatt találhatók.


Nemzetközi kapcsolatokBővebb felvilágosítás:Dr. Hegyi Adrienn
Tel: +36 1 433 1484
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com


Kuti Tünde
Tel: +36 1 433 1471
E-mail: t.kuti@campdenkht.com