Campden BRI logo

Tanfolyamok

Haladó HACCP tanfolyam- (HACCP rendszerek irányítása, működtetése és belső auditálása)


A HACCP alapelveinek változatlansága ellenére az utóbbi két évtizedben a már kialakított rendszereknél visszatérő hibák, illetve hiányosságok figyelhetők meg, melyek jelentős része a verifikáláshoz (igazolás) kapcsolható.

A kétnapos gyakorlat orientált tanfolyamra a vállalatok azon munkatársainak jelentkezését várjuk, akik alapos HACCP ismeretekkel rendelkeznek, de szeretnék elmélyíteni a tudásukat az élelmiszer-biztonsági rendszer verifikálásáról.

A tanfolyamra elsősorban olyan munkacsoport vezetőknek, a felső vezetés tagjainak és a HACCP rendszerek felülvizsgálatát végzőknek jelentkezését várjuk, akik élelmiszeripari irányítási rendszereket gyakorlatban működtetnek, HACCP alapképzéssel rendelkeznek.

A kétnapos tanfolyamon esettanulmányok feladatainak megoldása kapcsán a gyakorlati ismeretek átadására törekszünk: példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan kell a rendszer működtetésébe bevonni a dolgozókat, és milyen ellenőrzések, nyilvántartások szükségesek a hatékony működtetéshez és annak bizonyításához, elfogadtatásához. Ismertetésre kerül a HACCP rendszerek belső auditálása, valamint egyéb, az élelmiszer-biztonsági rendszer hatékony működését verifikáló módszer.

Tanfolyam tematikája:

  • A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
  • A hatékony alkalmazásba vétel gyakorlati lépései
  • A rendszerek verifikálásának (igazolás) technikái
  • Esettanulmányok, gyakorlatok (HACCP előfeltételi programok, termékleírás és folyamatábra készítése, élelmiszerbiztonsági veszélyek, veszélyek és lehetséges okok azonosítása, szabályzó módszerek kiválasztása, kritikus szabályozási pontok meghatározása, igazoló módszerek, HACCP belső audit)

Időtartama: 2 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 96.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: 15.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Baár Csaba, fejlesztőmérnök
Tel: +361-433-1482
Emailcím: tanfolyam@campdenkht.com