A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
Az
egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszeriparban dolgozó szakemberek
megismerjék az élelmiszerbiztonsági kultúra Európai Uniós és magyar
jogszabályok, valamint egyes kereskedelmi szabványok megfogalmazott
követelményeit; megértsék az élelmiszerbiztonsági kultúra elemeit és modelljeit,
és hogy ezek hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban. Gyakorlati példák ill. eset
tanulmány segítségével megtapasztalhatják, hogy milyen elemek és eszközök
állnak rendelkezésre a hatékony élelmiszer-biztonsági kultúra kialakítása
érdekében.
Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket,
konzultáljanak egymással és az előadóval.
A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek
segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk
élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.
Tanfolyam tematikája:
- Élelmiszer-biztonság jelentősége, tények/számok ismertetése
- Élelmiszer-biztonsági kultúra (ÉBK): Közös értékek, gondolkodásmód és normák
- Kor, generáció, sokszínűség, nyelv, személyiség, mint befolyásoló tényezők
- EU jogszabályokban, Codex Alimentariusban és a különböző kereskedelmi szabványokban előforduló fontos és alapvető elem: élelmiszer-biztonsági és minőségi kultúra/műveltség
- ÉBK modellek és a kulcselemeik ismertetése
- Elméletből gyakorlatba: ÉBK szempontok/értelmezések: példákkal
- Eset-tanulmány feldolgozása, megbeszélése és értékelése
Időtartama: 4 óra
Időpontok:
- 2025.10.29
Részvételi díj: 49.000 Ft + ÁFA / fő
Vizsgalehetőség: nincs
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
dr. Hegyi Adrienn
Tel: +36 1 433 14 84
E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk
Általános információk: tanfolyam@campdenbri.co.uk