Campden BRI logo

Tanfolyamok

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája


Az egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszeriparban dolgozó szakemberek megismerjék az élelmiszerbiztonsági kultúra Európai Uniós és magyar jogszabályok, valamint egyes kereskedelmi szabványok megfogalmazott követelményeit; megértsék az élelmiszerbiztonsági kultúra elemeit és modelljeit, és hogy ezek hogyan alkalmazhatók a gyakorlatban. Gyakorlati példák ill. eset tanulmány segítségével megtapasztalhatják, hogy milyen elemek és eszközök állnak rendelkezésre a hatékony élelmiszer-biztonsági kultúra kialakítása érdekében.

Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, konzultáljanak egymással és az előadóval.

A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.

Tanfolyam tematikája:

    • Élelmiszer-biztonság jelentősége, tények/számok ismertetése
    • Élelmiszer-biztonsági kultúra (ÉBK): Közös értékek, gondolkodásmód és normák
    • Kor, generáció, sokszínűség, nyelv, személyiség, mint befolyásoló tényezők
    • EU jogszabályokban, Codex Alimentariusban és a különböző kereskedelmi szabványokban előforduló fontos és alapvető elem: élelmiszer-biztonsági és minőségi kultúra/műveltség
    • ÉBK modellek és a kulcselemeik ismertetése
    • Elméletből gyakorlatba: ÉBK szempontok/értelmezések: példákkal
    • Eset-tanulmány feldolgozása, megbeszélése és értékelése

Időtartama: 4 óra

Időpontok:

Részvételi díj: 49.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

dr. Hegyi Adrienn

Tel: +36 1 433 14 84

E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk

Általános információk:  tanfolyam@campdenbri.co.uk