A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája
Az egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszer-feldolgozás a kiskereskedelem és az élelmiszer-szolgáltatás szektorokból származó esettanulmányokon keresztül bemutassa, hogy milyen változások következtek be a közelmúltban, és azok milyen irányokba mutatnak az élelmiszer-biztonság és a minőségi kultúra világában.
Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, konzultáljanak egymással és az előadóval.
A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.
Tanfolyam tematikája:
Időtartama: 4 óra
Időpontok:
- 2024.09.12
- 2024.10.28
Részvételi díj: 44.000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
dr. Dregus Márta,
Tel: +36 1 433 1478
Emailcím: tanfolyam@campdenbri.co.uk