Campden BRI logo

Tanfolyamok

A vállalati élelmiszerbiztonság és a minőség kiválóság kultúrája


​Az egynapos tanfolyam célja, hogy az élelmiszer-feldolgozás a kiskereskedelem és az élelmiszer-szolgáltatás szektorokból származó esettanulmányokon keresztül bemutassa, hogy milyen változások következtek be a közelmúltban, és azok milyen irányokba mutatnak az élelmiszer-biztonság és a minőségi kultúra világában.

Az interaktív tanfolyam a lehetőséget kínál arra, hogy feltegyék a kérdéseiket, konzultáljanak egymással és az előadóval.

A képzés lényeges eleme, hogy a résztvevőknek az elhangzott ismeretek segítségével lehetőségük lesz egy „gyors teszt” elvégzésére a saját vállaltuk élelmiszer-biztonsági kultúrájának erősségére vonatkozóan.

Tanfolyam tematikája:

Időtartama: 4 óra

Időpontok:

Részvételi díj: 44.000 Ft + ÁFA / fő

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

dr. Dregus Márta,
Tel: +36 1 433 1478
Emailcím: tanfolyam@campdenbri.co.uk