A Listeria szennyeződés megelőzés módszerei és a kockázatok csökkentése
A tanfolyam célja, hogy a résztvevőket megismertessük a Listeria szennyeződés hátterével és azon alkalmazható szabályozási lépéssekkel, melyek bevezetésével jelentősen csökkenthető a Listeria monocytogenes szennyeződés kockázata.
A Listeria monocytogenes számos élelmiszercsoport szennyeződését okozhatja, így tanfolyamunkat minden élelmiszer ipari szektor számára ajánljuk.
Élelmiszer-iparág specifikus képzés is rendelhető.
Tanfolyam tematikája:
• A felsővezetés szerepe a Listeria szennyeződés megelőzés
• Listeria monocytogenes szennyeződés háttere, környezeti feltételek
• Termék és folyamatszabályozás
• Övezeti szétválasztás, az üzem higiéniája
• Berendezések, eszközök higiénikus tervezése, kialakítása, valamint karbantartása
• Takarítás és fertőtlenítés szempontjai
• A környezeti mintavételezés fontossága, tervezése
• A környezeti mintavételezés kivitelezése: eszközei és helyes gyakorlata
• A Listeria vizsgálatra vonatkozó követelmények; mikrobiológiai vizsgálati módszerek
• Helyesbítő és megelőző tevékenységek
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2024.09.20
- 2024.11.04
Részvételi díj: 82.000 FT + ÁFA /fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Kertész Zsófia, fejlesztőmérnök
Tel: +361-433-1488
Emailcím:
tanfolyam@campdenbri.co.uk