Érzékszervi bírálói alaptanfolyam
A tanfolyam előadásai és gyakorlatai biztosítják a résztvevők számára azt a lehetőséget, hogy érzékszervi bírálói képességüket, alkalmasságukat teszteljék, valamint az érzékszervi bírálatokhoz kapcsolódó ismereteiket bővítsék.
Tanfolyam tematikája:
- Bevezetés az érzékszervi vizsgálatok alapjaiba (alapfogalmak, érzékszervi bírálatok alkalmazási lehetőségei és az ezekben rejlő előnyök)
- Az érzékszervek működése, az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságai és vizsgálatuk fiziológiai alapjai
- A bírálat személyi és tárgyi feltételei
- A bírálók fiziológiai alkalmasságának felmérése gyakorlati tesztekkel az alapízek, szaganyagok, vizuális tulajdonságok, texturális tulajdonságok (rágás, tapintás) felismerésére a vonatkozó előírások figyelembevételével;
- Az érzékszervi bírálatok szerepe élelmiszerminősítés és minőségi előírás készítése esetén.
Vállalatokhoz kihelyezve is !!! A kihelyezett tanfolyam külön ajánlat tárgya
Az érzékszervi alaptanfolyam esetén csak akkor tudunk kedvezményt biztosítani, ha egy cégtől 8 fő jelentkezik ugyanarra a tanfolyami alkalomra, ez esetben a kedvezmény mértéke 20 %.
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2024.09.10
Részvételi díj: 95 000 Ft + ÁFA / fő
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Dr. Hegyi Adrienn
Tel.: +36 1 433 1470
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com
Kuti Tünde
Tel: +36 1 433 1471
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com
Tel.: +36 1 433 1470
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com
Kuti Tünde
Tel: +36 1 433 1471
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com