Campden BRI logo

Tanfolyamok

Érzékszervi bírálói alaptanfolyam


A tanfolyam előadásai és gyakorlatai biztosítják a résztvevők számára azt a lehetőséget, hogy érzékszervi bírálói képességüket, alkalmasságukat teszteljék, valamint az érzékszervi bírálatokhoz kapcsolódó ismereteiket bővítsék.

Tanfolyam tematikája:

  • Bevezetés az érzékszervi vizsgálatok alapjaiba (alapfogalmak, érzékszervi bírálatok alkalmazási lehetőségei és az ezekben rejlő előnyök)
  • Az érzékszervek működése, az élelmiszerek érzékszervi tulajdonságai és vizsgálatuk fiziológiai alapjai
  • A bírálat személyi és tárgyi feltételei
  • A bírálók fiziológiai alkalmasságának felmérése gyakorlati tesztekkel az alapízek, szaganyagok, vizuális tulajdonságok, texturális tulajdonságok (rágás, tapintás) felismerésére a vonatkozó előírások figyelembevételével;
  • Az érzékszervi bírálatok szerepe élelmiszerminősítés és minőségi előírás készítése esetén.

  • Vállalatokhoz kihelyezve is !!! A kihelyezett tanfolyam külön ajánlat tárgya


    Az érzékszervi alaptanfolyam esetén csak akkor tudunk kedvezményt biztosítani, ha egy cégtől 8 fő jelentkezik ugyanarra a tanfolyami alkalomra, ez esetben a kedvezmény mértéke 20 %.


Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 95 000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: A tanfolyam kötelező vizsgával zárul, melynek árát tartalmazza a részvételi díj.

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Dr. Hegyi Adrienn
Tel.: +36 1 433 1470
E-mail: a.hegyi@campdenkht.com

Kuti Tünde
Tel: +36 1 433 1471
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com