Konzultáció az SQMS követelményrendszerrel kapcsolatos Jó Gyártási Gyakorlatról
A SQMS rendszer célja, hogy biztosítsa az élelmiszerbiztonságot és minőséget a McDonald's teljes ellátási láncában, a gyártóktól egészen az éttermekig. A GMP ellenőrzőlista az alkalmazott higiéniai, gyártási és létesítménykezelési gyakorlatokat vizsgálja, különös figyelmet fordítva a személyi higiénére, berendezések tisztaságára és a keresztszennyeződés megelőzésére. Az állandó kínálatban szereplő McDonald's termékek beszállítóinak meg kell felelnie ezeknek a követelményeknek, és az audit során igazolnia kell a specifikus Jó Gyártási Gyakorlat előírások betartását – segítünk értelmezni ezek követelményeit és elterjeszteni a bevált jó gyakorlatokat a jelenlegi és leendő hazai McDonald's beszállítók között. A tanfolyam hasznos lehet még egyes (különleges táplálkozási igényt kielégítő) termékek gyártóinak is a nagy higiéniai kockázatú üzem működtetési és felügyeleti rendszereinek kialakításához.
Tanfolyam tematikája:
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Részvételi díj: egyéni igény szerint külön árajánlat alapján
Vizsgalehetőség: 20.000 Ft + ÁFA vizsgadíj
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
Szentgyörgyi Ákos
Tel: +36 1 433 14 81
E-mail: akos.szentgyorgyi@campdenbri.co.uk
Általános információk: tanfolyam@campdenbri.co.uk