Campden BRI logo

Tanfolyamok

HACCP rendszerek nem team tagoknak


A már kialakított HACCP rendszerek hatékonyságához elengedhetetlen az olyan munkatársak közreműködése, akik bár nem tagjai a HACCP munkacsoportnak, de a termeléshez kapcsolódó napi munkájukkal hozzájárulnak a rendszer megfelelő működéséhez.

A gyakorlatban szükség van az ilyen munkatársak képzésére is, hogy a vállalat által előállított termékek élelmiszer-biztonságának garantálása érdekében értsék és helyesen hajtsák végre a vonatkozó feladataikat.

Az egynapos tanfolyam azon vállalatokat, vállalkozásokat célozza, akik úgy látják, hogy a HACCP munkacsoportban nem szereplő, a csoport munkájában közvetlenül nem résztvevő kollégáik számára is hasznos az ilyen egynapos képzés. A tanfolyam azok számára is javasolt, akik csupán fel szeretnék frissíteni a meglévő ismereteiket, hogy a külső és a harmadik fél által végzett auditorok számára bemutatható legyen az ismeretek fenntartása.

Tanfolyam tematikája:

  • A HACCP alapelveinek és megvalósításának rövid áttekintése
  • A Jó Gyártási Gyakorlat (GHP) szerepe az élelmiszer-biztonsági veszélyek megelőzésében: a különböző területek és tevékenységek (takarítás és fertőtlenítés; megelőző karbantartás, állati kártevők elleni védekezés, idegen anyag szennyezés megelőzése, idegen anyag detektálás módszerei, allergén keresztszennyezés elleni védekezés, hőkezelés) szerepe a hatékony HACCP rendszerben
  • Rövid gyakorlatok

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj:

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Baár Csaba
Tel: +36 1 433 1482
E-mail: c.baar@campdenkht.com