Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során
A
tanfolyam során az élelmiszeripari ágazatokban használt adalékanyagok kémiai és
élelmiszer technológiai vonatkozásait ismertetjük. A tanfolyam bemutatja a
termékfejlesztés során azon kritikus pontokat, amelyek mérlegelése
nélkülözhetetlen a piaci siker érdekében. Az adalékanyagok felhasználására
vonatkozó EU rendeletekbe is betekintést nyújtunk.
Tanfolyam tematikája:
- A termékfejlesztési folyamat elemei, a termékfejlesztési folyamat bemutatása
- Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó jogszabályok áttekintése
- Adalékanyagok csoportosítása
- Színezékek, aromák
- Édesítőszerek és cukorhelyettesítő anyagok
- Tartósítószerek
- Állományjavító és módosító anyagok
- Gyakorlatok (adott termékek termékösszetevőinek
szerepe és hatása az élelmiszeradalékok hatásmechanizmusára; technológiai,
minőségi és élelmiszerbiztonsági célból alkalmazandó adalékanyagok és a
fejlesztés kapcsolata)
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2025.09.12
Részvételi díj: 88.000 Ft + ÁFA / fő
Vizsgalehetőség: 20.000 Ft + ÁFA vizsgadíj
Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)
Bővebb felvilágosítást ad
dr. Hegyi Adrienn
Tel: +36 1 433 14 84
E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk
Általános információk: tanfolyam@campdenbri.co.uk