Campden BRI logo

Tanfolyamok

Az élelmiszeripari adalékanyagok szerepe a termékfejlesztés során


A tanfolyam során az élelmiszeripari ágazatokban használt adalékanyagok kémiai és élelmiszer technológiai vonatkozásait ismertetjük. A tanfolyam bemutatja a termékfejlesztés során azon kritikus pontokat, amelyek mérlegelése nélkülözhetetlen a piaci siker érdekében. Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó EU rendeletekbe is betekintést nyújtunk.

Tanfolyam tematikája:

    • A termékfejlesztési folyamat elemei, a termékfejlesztési folyamat bemutatása
    • Az adalékanyagok felhasználására vonatkozó jogszabályok áttekintése
    • Adalékanyagok csoportosítása
    • Színezékek, aromák
    • Édesítőszerek és cukorhelyettesítő anyagok
    • Tartósítószerek
    • Állományjavító és módosító anyagok
    • Gyakorlatok (adott termékek termékösszetevőinek szerepe és hatása az élelmiszeradalékok hatásmechanizmusára; technológiai, minőségi és élelmiszerbiztonsági célból alkalmazandó adalékanyagok és a fejlesztés kapcsolata)

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 88.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: 20.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

 dr. Hegyi Adrienn

Tel: +36 1 433 14 84

E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk

Általános információk:  tanfolyam@campdenbri.co.uk