Campden BRI logo

Tanfolyamok

Élelmiszerek pasztőrözésének alapjai


A tanfolyamot az élelmiszeripari vállalatok üzemvezetői (termelésirányítói, gyártásvezetői, művezetői), minőségirányítási, új termék és technológia fejlesztő szakemberei, technológusai, valamint főzést és pasztőrözést végző dolgozói számára egyaránt ajánljuk. A tanfolyam minden olyan vállalat számára hasznos lehet, amely a termékeit, a sterilezést kivéve, hőkezelésnek (főzésnek – sütésnek) veti alá, közülük is elsősorban a pasztőrözést végző iparágak (lekvárok, dzsemek, befőttek, savanyúságok, szószok és öntetek, dzsúszok, gyümölcslevek stb. gyártói) számára.

Tanfolyam tematikája:

    • Mikrobiológia röviden: kórozók és romlást okozók
    • Bevezetés a hőkezelésbe, a pasztőrözés számításokról röviden
    • A biztonságos pasztőrözés: az élelmiszer belső tulajdonságainak és a külső tényezőknek a szerepe
    • Forrón töltés
    • Pasztőrözött és hűtést igénylő termékek
    • A biztonságos pasztőrözési folyamat kialakítása és validálása
    • A pasztőrözött termék előállítás szabályozása
    • Új fejlesztési irányzatok

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: egyéni ajánlat

Vizsgalehetőség: 20.000 Ft + ÁFA vizsgadíj

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

dr. Hegyi Adrienn

Tel: +36 1 433 14 84

E-mail: adrienn.hegyi@campdenbri.co.uk

Általános információk:  tanfolyam@campdenbri.co.uk