Campden BRI logo

Tanfolyamok

Mikrobiológiai alapok élelmiszeriparban dolgozók számára


Ez az alaptanfolyam kifejezetten olyan élelmiszeripari szakemberek számára készült, akik nem rendelkeznek mikrobiológiai végzettséggel, ugyanakkor munkájuk során elengedhetetlen, hogy alapvető mikrobiológiai ismeretekkel rendelkezzenek.

A képzés célja, hogy a résztvevők képesek legyenek felismerni a mikrobiológiai veszélyeket, megértsék azok hatását a termékbiztonságra, és hatékonyabban tudjanak együttműködni a minőségirányítási és élelmiszerbiztonsági rendszerek működtetésében.


Tanfolyam tematikája:

    • Mikroorganizmusok fajtái, szaporodási körülményei
    • Baktériumok szaporodását befolyásoló tényezők
    • Élelmiszermérgezést és fertőzést okozó mikroorganizmusok (Salmonella, Campylobacter, Listeria, E. coli, Clostridiumok, Staphylococcus aureus, Bacillus, Yersinia, Vibriók)
    • Élelmiszerromlást okozó mikroorganizmusok
    • Élelmiszerben előforduló vírusok
    • Higiéniai követelmények az élelmiszeriparban, rövid áttekintés

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 88.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Kertész Zsófia
Tel: +36 1 433 14 88
E-mail: zsofia.kertesz@campdenbri.co.uk

Általános információk:  tanfolyam@campdenbri.co.uk