Campden BRI logo

Tanfolyamok

Mikrobiológia szerepe és alkalmazása élelmiszeripari vállalatoknál (Haladó szint)


A folyamot elsősorban azon élelmiszeripari szakembereknek ajánljuk, akiknek már részletes ismereteik vannak az élelmiszerben előforduló mikroorganizmusokról, a napi munkájuk kapcsolódik a mikrobiológia élelmiszeripari szerepéhez és alkalmazásához.

A biztonságos élelmiszer előállítás mikrobiológiai vonatkozásait részletesen tárgyaló haladó szintű tanfolyamunkon ismertetjük az üzemi, környezeti higiénia mikrobiológiai vonatkozásait.

Bemutatjuk a mikrobiológiai validálási eljárások alapelveit, az eltarthatóságot befolyásoló tényezők összefüggéseit, a modern kimutatási módszereket, valamint áttekintjük a prediktív mikrobiológiai modellezés és a challenge tesztek témakörét.

Tanfolyam tematikája:

    • Eltarthatóságot befolyásoló tényezők, a minőségmegőrzési idő tervezése
    • Az üzemi higiénia mikrobiológiai vonatkozásai
    • Mikroorganizmusok kimutatásának új módszerei
    • Prediktív modellezés, challenge teszt

Időtartama: 1 nap

Időpontok:

Részvételi díj: 88.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgalehetőség: nincs

Tanfolyam típusa: igény szerint (kérjük a jelentkezési lap megfelelő kitöltését)

Bővebb felvilágosítást ad

Kertész Zsófia
Tel: +36 1 433 14 88
E-mail: zsofia.kertesz@campdenbri.co.uk

Általános információk:  tanfolyam@campdenbri.co.uk