A takarítás, fertőtlenítés alapelvei és helyes gyakorlata
A helyiségek, gépek, berendezések, munkafelületek és eszközök tisztítása - fertőtlenítése az egyik legfontosabb lépés a termékszennyeződések megakadályozására, ezért a hatékony takarítás – fertőtlenítés elvégzése alapvető jelentőségű az élelmiszer biztonságosságának garantálása érdekében.
A megfelelő takarítási fertőtlenítési módszer kiválasztásához a tanfolyam során elmagyarázzuk a takarítás és fertőtlenítés alapelveit, ismertetjük a gyakorlatban alkalmazott takarító és fertőtlenítőszerek legfontosabb típusait, főbb hatás mechanizmusukat, előnyeiket és hátrányaikat.
A megfelelő takarítási fertőtlenítési módszer kiválasztásához a tanfolyam során elmagyarázzuk a takarítás és fertőtlenítés alapelveit, ismertetjük a gyakorlatban alkalmazott takarító és fertőtlenítőszerek legfontosabb típusait, főbb hatás mechanizmusukat, előnyeiket és hátrányaikat.
Tanfolyam tematikája:
- A takarítás és a fertőtlenítés alapelvei
- A gyakorlatban alkalmazott takarító- és fertőtlenítőszerek ismertetése
- A nyitott és zárt rendszerek takarítási módszere
- A gyakorlathoz kapcsolódó tisztítási, takarítási, fertőtlenítési terv kialakítása
Időtartama: 1 nap
Időpontok:
- 2022.05.04.
Részvételi díj: 45.000 Ft + ÁFA / fő
Vizsgalehetőség: 10.000 Ft + ÁFA vizsgadíj
Bővebb felvilágosítást ad
Szegedyné Fricz Ágnes
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com
Tel: +36 1 433 1478
E-mail: tanfolyam@campdenkht.com